Welkom op onze website met voetbalshirts

goedkope voetbalshirts|goedkope voetbaltenues

Liverpool is een gelukkig team

Na het winnen van de Champions League vorig seizoen, hebben veel mensen hoge verwachtingen van Liverpool. Als gevolg hiervan is hun Liverpool shirt een topverkoper geworden. Dit seizoen hopen ze meer te winnen. Helaas raakte Alisson Becker, hun nummer één doelman, geblesseerd in de eerste ronde van de Premier League. Als gevolg hiervan maakte Jurgen Klopp, hun coach, zich zorgen over de situatie.

Liverpool is echter niet alleen een goed team, maar ook een gelukkig team. Een van de helden van het team stapte op om te helpen: Adrian. Hij was de back-updoelman, maar nadat alisson geblesseerd was, werd hij de starter. Maar hij pakte zijn verantwoordelijkheden goed aan in de finale van de European Super Cup van woensdag. Zijn optreden overschaduwde het Chelsea shirt volledig. En hij redde een cruciale penalty in het belangrijkste moment van de wedstrijd. Uiteindelijk won Liverpool de titel met 7-6.

Een sterk team zou zo moeten zijn: blessures aan één of twee spelers hebben geen invloed op hun algehele kracht. Hoewel Liverpool een gelukkig team is, is hun kracht daarom de belangrijkste factor in hun succes.

+ نوشته شده در  شنبه 26 مرداد 1398ساعت 18:39  توسط yidao liu 

Adrian werd de held van Liverpool

Dit seizoen, toen Alisson Becker geblesseerd raakte in de eerste ronde van de Premier League, voelden velen dat de verdediging van Liverpool zou worden uitgedaagd. Omdat zijn Liverpool shirt het beste niveau van hun verdediging vertegenwoordigt. Maar hij zou ongeveer een maand moeten rusten. Hun coach Jurgen Klopp maakte zich zorgen over de situatie.

Liverpool heeft echter nooit een tekort aan helden. In de finale van de Europese Super Cup van gisteren werd Adrian de held van Liverpool. In de eerste helft van het spel speelde het Chelsea shirt de hoofdrol. Ze scoorden vroeg en behielden een 1-0 voorsprong. In de tweede helft lanceerde Liverpool een totale aanval om Chelsea in te halen. Ze trokken 2-2. Als gevolg hiervan veranderde de wedstrijd in een brutale penalty shootout. Op de eerste vier straffen scoorden beide partijen. Maar in de vijfde penalty blokkeerde Adrian met succes het schot van Chelsea.

Uiteindelijk versloeg Liverpool Chelsea met 7-6 om het kampioenschap te winnen en werd Adrien de belangrijkste speler in deze wedstrijd. Dus omhelsden zijn teamgenoten en coach hem en vierden wild. Zijn inspanningen verdienden een dergelijke behandeling.

+ نوشته شده در  جمعه 25 مرداد 1398ساعت 1:35  توسط yidao liu 

Atletico Madrid zal weer opstaan

Atletico Madrid was vorig seizoen niet succesvol. Eerst verloren ze van Barcelona in La Liga. Ten tweede werden ze door Juventus uit de Champions League-kwartfinales beschaamd. Deze ondermijnden duidelijk de populariteit van het Atlético Madrid shirt. Dus deze zomer hebben ze veel gedaan.

Ze kochten de Portugese ster Joao Felix van Benfica voor 126 miljoen euro. Het was een grote gok omdat Felix zo jong was. De 19-jarige aanvaller heeft nog nooit eerder in een Hoofdklasse gespeeld. Veel experts dachten zelfs dat het ondertekenen van een loterijticket was. In de wedstrijd van gisteren in de Inteational Champions bleek Felix echter dat de beslissing van Atletico correct was. Zijn vermogen overschaduwde het Juventus shirt volledig.

In deze wedstrijd tussen Atletico en Juventus kwamen alle twee doelpunten van Atletico van hem. Zijn buitengewone snelheid en vaardigheid zijn verbluffend. Uiteindelijk leidde hij Atletico naar een 2-1 overwinning op Juventus. Met hem zal Atletico Madrid weer opstaan.

+ نوشته شده در  دوشنبه 21 مرداد 1398ساعت 11:51  توسط yidao liu 

De Premier League is de meest bekeken voetbalcompetitie

Eens, als we het hebben over het meest bekeken voetbalevenement, zou het La Liga zijn, gevolgd door de Premier League. Maar dat is nu veranderd. De Premier League heeft La Liga ingehaald als de meest bekeken voetbalcompetitie. En de reden is dat het Liverpool shirt vorig seizoen de grootste winnaar was.

Waarom? Omdat Liverpool vorig seizoen de Champions League won. De Champions League wordt beschouwd als de meest weerspiegelende van de werkelijke kracht van elk team, dat is de reden waarom veel fans er aandacht aan besteden. De afgelopen jaren verscheen het Barcelona shirt vaak in de finale van de Champions League. Maar vorig seizoen werd Barca verrassend uitgeschakeld door Liverpool. Als gevolg hiervan ontving Liverpool veel lof. Ondertussen hebben Manchester City, Manchester United en Tottenham zich allemaal gekwalificeerd voor de laatste acht van de Champions League.

Hierdoor is de Premier League nu de meest bekeken voetbalcompetitie. Veel tv-kanalen zijn bereid zijn wedstrijden te tonen. Het wordt dus een hete nieuwsbron.

+ نوشته شده در  سه شنبه 15 مرداد 1398ساعت 18:41  توسط yidao liu 

Hevige rivaliteit tussen Manchester City en Liverpool

Tegenwoordig is het meest competitieve voetbalevenement ongetwijfeld de Premier League. Onder hen zijn de meest krachtige clubs Manchester City en Liverpool. Vorig seizoen, hoewel het Manchester City shirt de Premier League domineerde, trok Liverpool er een terug in andere competities. Ze bewezen dat ze net zo goed zijn als Manchester City met een Champions League-titel.

Dus de hevige rivaliteit tussen Manchester City en Liverpool volgend seizoen blijft de belangrijkste attractie van de Premier League. Manchester City wil de titelverdediger worden en Liverpool wil hun eerste Premier League-titel winnen. Na het winnen van de Champions League heeft het Liverpool shirt de gunst van veel fans gewonnen. Hun coach Jurgen Klopp heeft Liverpool door de jaren heen geleid. Tot nu toe is hun ploeg zo stabiel en sterk dat ze in staat zijn om nog meer glorie te winnen.

Aan de andere kant is de kracht van Manchester City nooit afgenomen. Hun coach Josep Guardiola is een ervaren coach. Hij bouwt Manchester City op tot een team dat zowel aanvallend als verdedigend goed is. Dus hun status zal moeilijk te overtreffen zijn.

+ نوشته شده در  سه شنبه 15 مرداد 1398ساعت 4:45  توسط yidao liu 

Tottenham Spurs zijn een hard team

In het verleden werd Tottenham Spurs niet begunstigd door voetbaldeskundigen omdat hun eigenaren een harde bedrijfsfilosofie hadden: ze wilden dat elke cent die ze staken beloond werd. Dit heeft ertoe geleid dat veel getalenteerde spelers geen Tottenham Hotspur shirt willen dragen omdat het voor hun eigenaren bijna onmogelijk is om hen hoge lonen te bieden.

Vorig seizoen tekenden ze geen nieuwe spelers. Zoveel mensen dachten dat ze zich in een passieve positie zouden bevinden. Maar dit team was echt een moeilijk team. Ze slaagden er nog steeds in om vierde te worden in de Premier League met hun huidige ploeg. Bovendien overwonnen ze veel moeilijkheden en bereikten ze de finale van de Champions League. En hun optreden overschaduwde bijna het Liverpool shirt. Hoewel ze uiteindelijk als tweede eindigden, verbaasden hun prestaties ons allemaal.

Gisteren versloegen ze Baye München om de Audi Cup-finale te winnen. Hun coach Pochettino is echt een capabele coach. Onder zijn leiding heeft het team een ​​aantal belangrijke onderscheidingen behaald ondanks het gebrek aan financiële steun.

+ نوشته شده در  جمعه 11 مرداد 1398ساعت 17:56  توسط yidao liu 

Atletico Madrid won een grote weddenschap

Nadat Atletico Madrid Joao Felix had getekend voor 126 miljoen euro, dachten veel mensen dat ze een grote gok speelden. Omdat de Portugese speler zo jong is. Hoewel hij het Benfica shirt al drie jaar draagt, is hij slechts één seizoen regelmatig voor Benfica geweest. Als gevolg hiervan vinden veel voetbalexperts het moeilijk om te bepalen of hij zijn prijs waard is.

In de Inteational Champions League-wedstrijd van gisteren heeft Felix ons echter zijn vermogen bewezen. Het was de eerste keer dat hij het Atlético Madrid shirt in een formele wedstrijd droeg, maar hij paste zich heel goed aan. Hij werkte actief met zijn teamgenoten tijdens het spel en hij was de belangrijkste aanvalsmacht in het team. Uiteindelijk hielp hij zijn team Real Madrid met 7-3 te verslaan en droeg hij een doelpunt en twee assists bij.

Meestal was het moeilijk voor een speler om een grote bijdrage te leveren aan een nieuw team, maar dat deed hij wel. In deze wedstrijd zagen we zijn grote potentieel en energie. Dus Atletico Madrid won de grote weddenschap over hem.

+ نوشته شده در  شنبه 5 مرداد 1398ساعت 17:11  توسط yidao liu 

Neymar heeft het moeilijk om zijn wens te krijgen

Sinds Neymar voor 222 miljoen euro bij PSG kwam en in 2017 Barcelona verliet, heeft zijn carrière in Parijs veel aandacht getrokken. En helaas, na het dragen van het Paris Saint Germain shirt, heeft hij niet het succes bereikt dat hij wilde. Daarom maakte hij tijdens dit laagseizoen duidelijk dat hij wilde vertrekken en terugkeren naar Barcelona.

Het is echter moeilijk voor hem om zijn wens te realiseren. Omdat de PSG twee jaar geleden een hoge prijs heeft betaald om hem te ondertekenen, is het voor hen onmogelijk om hem nu het Barcelona shirt gemakkelijk te laten dragen. Aan de andere kant heeft Barcelona niet genoeg middelen om te onderhandelen met Paris Saint Germain. Ze hebben deze zomer verschillende belangrijke spelers ondertekend, wat hen bijna al hun liquiditeit heeft gekost. Dus zelfs als ze bereid zijn Neymar terug te kopen, hebben ze niet de kracht.

Daarom is het moeilijk voor Neymar om terug te keren naar Barcelona. Hij had eerder een goede tijd in Barcelona. Ooit was zijn combinatie met Messi en Suarez het aas-offensieve wapen van Barcelona. Nu moet hij zijn beslissing betreuren om Barcelona gemakkelijk te verlaten.

+ نوشته شده در  چهارشنبه 2 مرداد 1398ساعت 4:25  توسط yidao liu